Jammer dat het item niet helemaal is wat je in gedachten had! Je kunt bij ons binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling (gedeeltelijk) retour sturen. Als je in België of Duitsland woont en je de (gedeeltelijke) bestelling wilt retourneren, kun je een mail sturen naar returns@folcstudio.com onder de vermelding van jouw ordernummer. Wij mailen je dan terug met een retourlabel van DPD. De kosten voor dit retourlabel (€7,50) worden bij het verwerken van de retourzending in mindering gebracht. Op deze manier kan je de bestelling tegen een lokaal tarief retourneren.

Voeg aan de retourzending altijd een ingevuld retourformulier of een los briefje toe met daarop je naam, ordernummer, items die retour komen, reden van retourneren en/of de maatomruiling. Het retourformulier kan je vinden in de shipping mail of is hier te downloaden.

Vraag bij het retourneren van jouw item(s) altijd om een verzendbewijs met Track & Trace-code en bewaar deze goed! Indien wij het pakketje in Nederland ontvangen hebben, krijg je hier een bevestiging van.