Marleen ★ stylist/ inkoper & co owner

Als stylist en inkoper van de shop run ik samen met mijn vriend Thomas de webshop. Elke dag voelt toch wel als een feestje als je hebt gevonden waar je jobwise blij van wordt! Natuurlijk is het hard werken als ondernemer en staat je knop eigenlijk nooit uit, maar er komt zoveel positiviteit voor terug. Inmiddels een leuk team om ons heen gebouwd en nog zoveel plannen en dromen voor de toekomst! We zijn nu bijna 3 jaar bezig en ik leer nog elke dag, zeker op het gebied van inkoop en de socials staat het eigenlijk nooit stil. 2020 wordt een bijzonder jaar voor ons, we verwachten ons eerste kleintje in januari en we trouwen in France. Verder kan je mij op zaterdag in de stad vinden, scrollend op alle socials en McDonald’s is toch wel echt mijn guilty pleasure..

Wat zegt de squad over Marleen: 'My sushi twinnn,’ ‘Always creative,’ ‘Onze girlbossmommy (to be)!’

Harvey ♡ office dog

Onze kleine krullenbol die luistert naar de naam Harvey, nouja “ luistert”.. hihi! Wel als er een plakje kipfilet tegenover staat of een tennisbal. Harvey is het zonnetje in huis, elke dag komt hij samen met Marleen naar kantoor en begroet de meiden met knuffels en kusjes. Hij zorgt elke dag voor een lach op ons gezicht. Zijn favorite daily job: powernaps op de bank & kroelen met de meiden.

Wat zegt de squad over Harvey: ‘The cutiepie award goes to… ;),’ ‘moemoe,’ ‘Love your cuddles every morning,’ ‘Mr. Cute face.’

Yazz ★ grafisch vormgever/ online marketeer

Ik ben de grafisch ontwerper en online marketeer van de babesquad, ook wel ‘the girl with the good hair’ ;). De dag begint met het zetten van een lekker theetje en het checken van de lopende ads en de website statistieken. Daarna is het tijd om het creatieve brein aan het werk te zetten, en de linker hersenhelft wat rust te gunnen. Tussen de serieuze bedrijven door is er altijd ruimte voor gekkigheid of the latest gossip. De onvoorkomelijke file ritjes naar huis worden afgewisseld met meeblèren met de 00’s en vol spanning luisteren naar true crime podcasts. In de zomer spot je mij op festivals door heel het land en in de winter onder een dekentje aan het online shoppen.

Wat zegt de squad over Yazz: 'Is it time for drinks yet?’ ‘What you see is what you get,’ ‘Met Yazz is het altijd een feestje!’

Rosy ★ logistiek manager/ customer service

Sinds augustus versterk ik The Babesquad. Het zorg dragen voor klanten is mij op het lijf geschreven door mijn toch wel zorgzame karakter en daarnaast mijn passie voor fashion. Het liefst zorg ik dat ik elke dag met een ‘big smile’ het kantoor binnenstap! Je vindt mij in mijn vrije tijd dansend op festivals, met mijn arm vol tassen in de stad op zoek naar de perfecte outfits of omringd door mijn familie of vriendinnen, en dan het liefst onder een dekentje op de bank met een kop groene thee en een zak blauwe M&M’s. Als stiekeme hobby is ze ‘personal stylist’ voor o.a. haar zus en haar eigen lover.

Wat zegt de squad over Rosy: 'Always in a positive mood!’ ‘Biggest smile,’ ‘This girl is fanatiek as hell!’

Emma ★ fotografe

Dit jaar ben ik het team komen versterken op het gebied van fotografie. Het maken van productfoto’s en het vastleggen van de shoots op locatie is mijn daily job. Ik ben elke dag met fotografie bezig. Zo struin ik uren op het internet om de leukste ideeën voor Folc op te doen. Wanneer ik onderweg ben zal je mij niet snel zonder koptelefoon zien, Pop en Country kan ik uren luisteren! In mijn vrije tijd knuffel ik graag met mijn lieve hond Suus en ben ik dol op series zoals Love Island, Friends en Wie is de Mol.

Wat zegt de squad over Emma: ‘Snack attack,’ ‘Kan zo heerlijk enthousiast zijn bij shoots, love it!' 

Reda ★ logistiek mederwerker

Sinds januari kom ik het team versterken als logistiek medewerker. Als logistiek medewerker zorg ik ervoor dat de inkomende artikelen geregistreerd worden en de items worden voorbereid om via de website te verkopen. Elke dag krijgen we nieuwe artikelen, maar toch is elke dag anders hier. Het vrolijke team zorgt voor veel gezelligheid. In mijn vrije tijd kan je mij winkelend in de stad vinden of ga ik graag een hapje buiten de deur eten. Maar ik blijf ook graag op de bank met een boekje en een lekker kopje thee.

Jill ★ stagaire fotografie

In februari ben ik gestart met mijn stage periode bij Folc en kom ik het fotografie team versterken. Ik studeer aan het Grafisch Lyceum en zit nu in het tweede leerjaar. Tijdens het fotograferen op locatie en in de studio voel ik me helemaal thuis en komt mijn creatieve brein goed van pas.
In mijn vrije tijd ben ik elke dag te vinden op het strand of in de zaal om te trainen voor mijn andere passie, volleybal en beachvolleybal. Op zaterdagavond kun je mij vaak vinden achter de bar op mijn werk of in de stad met mijn vriendinnen. Maar stiekem geniet ik ook erg van een avondje Netflix op de bank met een van mijn favoriete snacks.