FOLC bestaat sinds 2016 en is uitgegroeid tot een toonaangevende online shop voor de perfecte outfit van casual office tot festival vibe en is daar voor meiden die zich kleden volgens de laatste trends. We waaien niet mee met alle mode winden, maar kiezen items die we voor langere tijd mooi vinden en goed te combineren zijn. We houden onze stijl graag minimalistisch, met een vrouwelijke touch.

Als je ons volgt op instagram, heb je Marleen al voorbij zien komen. Zowel de styling als de inkoop wordt door de eigenaresse zelf gedaan. Samen met het FOLC team, dat voornamelijk bestaat uit vrouwen, wordt de collectie samengesteld, getest, gedragen en ingekocht. Alleen op deze manier checken we of de fit en kwaliteit goed genoeg zijn. Ook geloven we in échte adviezen, dezelfde als die je een goede vriendin zou geven. En kopen we nooit iets in wat we zelf niet zouden dragen.

ABOUT MARLEEN.

Marleen is de drijfveer achter FOLC Studio met een flinke dosis passie voor styling van mooie producten. Met haar opleiding aan Artemis op zak, dé styling academie van Nederland start ze bij FOLC. Met haar ontwikkelt oog voor het herkennen en onderzoeken van trends, creëert ze de meest on trend collecties en weet ze deze naadloos in toffe looks te stylen. De online shop is haar tool om jonge vrouwen zich zeker en mooi te laten voelen in hippe kleding. Via de social kanalen laat ze iedere dag nieuwe looks en inspiratie zien, gewoon gefotografeerd op haar eigen lichaam. Want dat mogen we laten zien! Ook reageert ze persoonlijk op alle berichtjes die binnen komen. Geen modellen en onpersoonlijk custo- mer service antwoorden, maar zo ontvang je tips van de pro herself!