Go wild with our animal prints

Go wild met onze animal print flared leggings. Deze supertoffe flared leggings met een dierenprintje zijn zo comfy en ook nog eens superzacht. Maar hoe style je de animal flared?

Wij hebben een IGTV gemaakt met drie verschillende lookjes met animal print.

Elin leo flared

Deze toffe legging met panterprint draagt Marleen met de Joy Overshirt. Qua kleurcombinatie passen deze twee items perfect bij elkaar en je kunt de blouse op twee manieren dragen, dicht of open met je favo tee.

blog-go-wild-1-folcHello zebra

Deze broek is amazing! De stof is nog zachter dan andere flared leggings en wil je het liefst 24/7 aan. De broek heeft een lichte tie dye print wat lijkt op een zebra print. Daarnaast is de legging lekker lang van lengte. Marleen stylt de broek met de Bohemian Creme top. De top heeft een klein ruffle detail op de schouder en een pofmouwtje.

blog-go-wild-2-folcWildest in town

De laatste legging in de animal collectie is de wildest in town. Deze broek heeft een bruine kleur met cheetah print.Β Marleen stylt de broek met de Look At My Sleeve in het zwart. De blouse heeft geweldige details aan de onderkant van de sleeves. Daarnaast heeft de blouse een oversized fit wat meer contrast geeft in de look.

blog-go-wild-3-folcLast but not least.

Nog wat laatste styling tips zodat jij precies weet welk lookje je kunt creΓ«ren met jouw animal print flared.

  1. Combineer met een blazer voor een meer casual look.
  2. Lazy day maar toch shinnen met je outfit? Ga voor een oversized basic tee, stop de voorkant een beetje in de broek en maak af met leuke sieraden.
  3. Style met een lekkere trui voor de koude dagen. Bijvoorbeeld met de my favorite hoodie.
  4. Wil je je benen accentueren? Kies dan voor een leuke top met een lang vest, bijvoorbeeld de bella maxi knit.

Β 

Shop now

You can use this element to add a quote, content...