FOLC THE STORE

17 oktober was het eindelijk zo ver. De opening van onze allereerste FOLC boutique. Na maanden van voorbereiding en gezonde spanning kunnen we jullie nu eindelijk ontvangen in onze toffe boutique gevestigd in de Houtmarkt, Breda. Een gezellig winkelstraatje met mooie winkels, waaronder Hutspot, UNC, Parels (kringloop parels, love it) en een lekkere brasserie waar je nu terecht kunt voor een take away koffie of broodje. Maar waar je hopelijk aankomende zomer weer lekker kunt terrassen. 

Hoe het Folc avontuur begon:

Feb 2017 lanceerde we de website van FOLC, natuurlijk heel kleinschalig maar zeker met grote dromen en ambities. De webshop groeide al heel snel, het kantoor werd groter, de voorraad groeide en het team ook. Daarmee ook de dromen en dus werd de “winkel droom” realistischer en kwamen de gesprekken hierover steeds vaker op tafel. Eerst samen en toen met het team. Gestart met verschillende garage sales en een pop up store , dat was geweldig. Eigenlijk werd de kriebel naar een echte winkel door deze ervaringen alleen maar groter. Toen kregen we een belletje met een kans die we met beide handen hebben aangegrepen, een pandje in de Houtmarkt.

FOLC-De-store-1

Alle hoofdjes sloegen echt op hol van enthousiasme, want de winkel ging er nu écht komen. Voor een langere periode.. misschien wel voor altijd, misschien ooit met meerdere filialen.. je begrijpt, we zijn erg ambitieus en dromen graag met het hele team. De plannen werden gemaakt, de sfeer bepaald, een ontwerpteam in de hand genomen en zo begon de klus, het avontuur. Na weken van ontwerpen en klussen, weekenden die gewoon werkdagen werden.. 

FOLC-the-store-2

WE’RE OPEN!! 17 oktober opende we met het hele team de boutique en wat was het een (mini) feestje en wat viel er een spanning van onze schouders. Hij is er, hij staat en wat is de boutique prachtig! De kleuren neutraal en rustig, laat de kleding elk seizoen maar spreken, ruim opgezet met ook 3 paskamers, ruimte om te wachten op onze teddy chairs en een prachtige vintage toonbank. Echt een plek waarmee we ons kunnen identificeren en waar wij jullie met open armen, ja op 1,5 meter, kunnen ontvangen en van stylingadvies kunnen voorzien. Wij hebben ontzettend veel zin in dit avontuur en wij weten, jullie ook!

 See you in the boutique

 

Shop now