4 musthaves for your closet

It’s winter season en dat betekend be prepared for the cold days! Veel laagjes en eindeloos kunnen combineren met toffe items. Hierbij mogen een paar items niet ontbreken dus lees snel verder en check of jouw kledingkast al voorzien is van deze musthaves!

1. Denim to go

De nummer 1 die niet mag ontbreken in je kast is een toffe denim. Een denim is een van de fijnste basics om in je kast te hebben. Ze zijn tijdloos en easy te combineren met verschillende tops, blazers en sweaters. Het toffe aan een denim is dat je verschillende in je kast kunt hebben, maar toch allemaal verschillend kunnen zijn. Straight, split, flared en mom jeans… we got it all! Welke denim is jouw favoriet?

 

2. Suit it up

Een andere trend van dit moment is toch wel een suit of een ander co-ord set. Twee items die je ook heel makkelijk los van elkaar kan combineren maar als suit toch wel een echte eye catcher zijn. Daarnaast hoef je alleen maar een top uit te zoeken en ben je zo klaar met het samenstellen van je outfit. Easy toch? Style met een paar toffe sneakers and you are good to go.

3. Check it out

Als je het hebt over een print die terug blijft komen zijn het de checkers. Deze trend is toch wel echt een van onze favorietjes. Blouse, jackets en jassen… we got it all. Een toffe layer piece die elke outfit een stoere en funky touch geeft. Door de kleurencombinatie van de checkers kun je ze blijven mixen en matchen met jouw favo bottoms. Maak je outfit af met sieraden en een bag voor al jouw essentials.

4. Leather piece

Een laatste item die niet mag ontbreken in deze rij is een leather piece. Leather is helemaal on trend en onze website staat vol met toffe pu leather items. Van leather pants, blazers en gilets tot jurken. Deze trend uit zich in verschillende items. Het zijn vaak juist fijne basics die eindeloos te combineren zijn en that’s why we love it. Style een leather pants bijvoorbeeld met een checkered blazer of chunky trui. Een leather gilet over een blouse of je favo sweater en een blazer over een jurkje voor een meer funky look.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...