Trends van de nieuwe collectie

De koude wintermaanden komen er weer aan. Dat betekent dik aankleden so hello knitwear en veel laagjes. Stiekem toch ook wel een van onze favoriete seizoenen omdat je door de vele laagjes eindeloos kunt combineren. Is jouw kast nog niet winterproof? Onze shop staat weer vol met nieuwe collectie met onder andere knitwear, leather, dresses, toffe kleuren en nog veel meer leuke on trend items.

 We hebben de leukste trends met style tips voor je op een rijtje gezet.

Checkered

Ruitjespatroon is ook dit jaar weer een geliefde trend die je overal op verschillende manieren ziet terugkomen. Wij hebben al veel verschillende items in de shop staan met onder blazers, jackets en shirts. Ruitjes geven je outfit een meer funky look en je mixt en match de ruit ook gemakkelijk met verschillende bottoms. Leuk op zowel een denim, pantalon of flared. Een stoere tee, trui of col en you are good to go.

checkered jackets folc blog

Leather

Leather all the way. Leather zie je steeds meer terugkomen in verschillende kledingitems. Waar het eerst voornamelijk de leren jackets en skirts waren zie je leer nu ook in tops, blazers en pants terugkomen. Onze nieuwe collectie is aangevuld met veel pu leather items. Jurkjes, blazers, pants en onze favoriete parel, het gilet! Een leren look item is vaak een toffe basic die eindeloos te combineren is. Leer in combinatie met denim zorgt voor een stoer maar casual lookje. Daarnaast gaat leer ook heel goed in combinatie met onze party collectie.

Knitwear

Tijdens dit wisselvallige koude weer is er een all time favorite die niet in dit rijtje mag ontbreken, knitwear! Dik, gebreid en warm, dat is wat we het liefste aantrekken op een koude vroege morgen. Je vindt ze in onze shop in allerlei verschillende toffe kleurtjes en modellen. Je combineert het easy met je favoriete bottom. Daarnaast is de spencer een megatrend die we dit seizoen veel terug zien komen en niet mag ontbreken in je kast. Style met een toffe blouse of colletje en stoere boots.

knitwear folc blog

 

Shop now

You can use this element to add a quote, content...