De 5 modekleuren van herfst winter 2022/2023

De herfst is officieel begonnen en dat betekent ook de start van een nieuw modeseizoen dat gepaard gaat met nieuwe trendkleuren. Het voorjaar en de zomer stonden in het teken van felle kleuren en ook dit najaar ga je kleur terugzien bij alle fashion influencers. Wij hebben de vijf trendkleuren van de herfst- en wintermode van 2022 en 2023 op een rij gezet die niet je niet mag missen.

1. Rose Violet
Een kleur die je dit seizoen veel terug gaat zien in het straatbeeld is de paars-roze kleur Rose Violet. Volgens Pantone is dit de trendkleur van het herfst/winter seizoen. Style de kleur met neutrale tinten of go all out en combineer Rose Violet met een van de andere trendkleuren en je bent helemaal klaar voor het najaar 2022.

Trendkleur-najaar-2022-Rose-Violet

2. Amazon
Felgroen was deze lente en zomer al helemaal on trend maar ook dit najaar mag groen niet ontbreken in jouw kledingkast. De kleur Amazon is rijke petroltint. De trendkleur komt mooi uit in grove breisels en satijn, perfect voor de herfstmode van dit seizoen.

Trendkleur-najaar-2022-amazon

3. Orange Tiger
Als je de felle trendkleuren van afgelopen zomer helemaal jouw style waren, dan hoef je niet te treuren. De felle kleur Orange Tiger hoort bij de herfst winter kleuren van 2022. Orange Tiger is een felle oranje kleur die op de runways veel gespot is. Draag deze kleur als een accent bij je outfit of maak een statement met een grote oranje gebreide trui. 

Trendkleur-najaar-2022-Orange-Tiger

4. Martini Olive

Naast de kleur Amazon wordt groen ook vertegenwoordigd door de trendkleur Martini Olive op de kleurenkaart van Pantone. Martini Olive is groente tint geïnspireerd door fruit. Olijfgroen is een kleur die nooit uit de mode gaat en ook dit seizoen helemaal on trend is.

Trendkleur-najaar-2022-Martini-Olive

5. Caramel Café
Bruintinten zien we ieder jaar weer terug in de wintermode en zo ook dit jaar. De kleur Caramel Café is een warme bruintint die perfect gecombineerd kan worden met de trendy kleur Orange Tiger. Draag Caramel Café als een accentkleur of ton-sur-ton met andere items in deze trend kleur.

Trendkleur-najaar-2022-Caramel-Café

Shop now