A day in Tuscany

Neem een kijkje achter de schermen bij onze nieuwe thema shoot.

De naam ‘A day in Tuscany’ zegt het al. Zonnige dagen, ijsjes, jurkjes, we love it. Elke drie weken gaan we op pad voor een thema shoot. Het warme weer van de afgelopen dagen liet ons nog even nagenieten van de zomer. Perfect om de camera te pakken en een leuke thema shoot te doen.

blog-tuscany-1-folc

We zijn natuurlijk niet echt naar Italië geweest dus zochten we de leukste hotspots in hartje Breda. In de gezelligste straatjes kwamen de Italian vibes helemaal naar boven. Lachen, veel gezelligheid, jurkjes, rokjes en een zonnetje that’s all we need.

blog-tuscany-2-folc

Rosy en Yazz dragen verschillende outfits waaronder de jurkjes Little Black Dress, Nora Midi Dress en de My Little Flower Dress. Toffe jurkjes die zowel met blote benen als met een panty te dragen zijn voor de wat koudere dagen. Maak je look helemaal compleet met de Anna Hat of de Classic Hat and you’re good to go! Wil je toch een outfit met wat meer kleur? Ga dan voor de Cheetah Midi Rok die Rosy draagt. Deze rok is te combineren met zowel een leuke top als een trui.

blog-tuscany-3-folc

Benieuwd naar het eindresultaat van de shoot? Neem een kijkje op onze Instagram pagina! Enthousiast geworden over de kleding? Klik hier.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...